Seuraavaan grillikauden alkuun ei ole enää pitkästi, eli jokainen possunrasvanäppi sekä varrasharrastaja kehittelee jo taatusti tulevan kesän grillimenyytä. Harjoitus se tekee Grillimestarinkin, joten ole nopea ja nappaa varma paikkasi kesän kuumimmalta grillauskurssilta. Kurssilla hiillos hehkuu pallogrilleissä ja ruokaan jää aito
Kenguru ei ole ihan jokapäiväinen vieras grillissä, joten kun sitä on tarjolla niin kannattaa iskeä kiinni. Nyt tuli grillattua kengurun ulkofilettä ja lisukkeiksi uuniperunaa kylmäsavulohitäytteellä sekä punaviinikastiketta. Lihan ja kalan yhdistelmä on aivan erinomainen, silläpä yhdistin sen tähänkin. Punaviinikastikkeessa tuli
Löysin tällaisen erinomaisen reseptin Tatu Lehtovaaran kirjasta Grillimestarin kasvisherkut, joten kunnia sinne. Minusta tässä kirjassa on muutenkin hyvä kasvisreseptejä, joten kannattaa käydä kirjakaupoille. Tarvitset paksun pitkulanmallisen bataatin (bataatteja)siksi, että se kypsyy rivakammin ja tasaisemmin kuin iso pallo. Laita hiiligrilli tulille,
Moni on tehnyt kotosalla nachopeltiä ja jos ei vielä ole niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ja viedäänpä asia niin pitkälle, että pyöräytetään se 300 asteisen grillin kautta. Pelti on helppo valmistaa ja onnistuu tehdä kaasu- ja hiiligrillillä. Voin vakuuttaa, että ohjeen
Niin se perinneruokakin taittuu grilliin. Nyt tuli tehtyä perinteiset kaalikääryleet hiiligrillissä pienellä bbq-twistillä. Nämä onnistuvat varmasti kaasugrillissäkin, joten voit hyvin soveltaa siihen. Tarvitset kääryleisiin:Keskikokoinen kaaliYksi sipuli400g sikanauta jauhelihaaKaksi kananmunaa1 rkl Poppamiehen one for all -maustetta1 dl keitettyä riisiä1 dl Koskenlaskija chilijuustoa1 tl