Grillaa ja Chillaa 2022!!!!!!
Seuraavaan grillikauden alkuun ei ole enää pitkästi, eli jokainen possunrasvanäppi sekä varrasharrastaja kehittelee jo taatusti tulevan kesän grillimenyytä. Harjoitus se tekee Grillimestarinkin, joten ole nopea ja nappaa varma paikkasi kesän kuumimmalta grillauskurssilta. Kurssilla hiillos hehkuu pallogrilleissä ja ruokaan jää aito
Jatka lukemistaHot and fast! Moottoriurheilua!
Hot and fast grillauksessa tarkoittaa todella kuumaa grilliä ja nopeata grillausta. Silläpä sanaparrella Mies ja Grilli on iloinen saadessaan sponsoroida erinomaista akaalaista moottoriratahanketta, joka muuttaa Akaan Suomen moottoriurheilun keskukseksi. Daytona Circuit on uunituore moottorirata, johon voi hankkia mm. kausikortin ja
Jatka lukemistaTäytetty sisäfile pekonihunnulla
Sisäfileestä on moneksi! Aika harvoin sitä tulee kuitenkaan grillattua, koska liha on verrattain vähärasvasvaista. Koska lihassa ei ole juurikaan kunnon rasvaa niin sitten sitä pitää saada vähän kosteammaksi ja näin syntyi täytetty sisäfile pekonihunnulla. Tämä tehtiin pidemmän kaavan mukaan, ensin
Jatka lukemistaTäytetty jauhelihamureke grillistä!
Grillissä saa tehtyä oivan murekkeen, maku on aivan erilainen kuin uunissa lämmitelty. Rapea pinta ja kostea sisältä. Tästä tein melkoisen oman virityksen ja murekkeessa on se loistava puoli, että siihen saa ympättyä monia eri makuja kunkin syöjän mukaan. Vain Amerikkalaisissa
Jatka lukemistaErään ravintolapäivän anatomia
Sen verran on tullut grillailtua isommillekin porukoille, että päätin vihdoin kokeilla siipiä osana isompaa tapahtumaa. Tämän tilaisuuden tarjosi hienosti ravintolapäivä eli ei muuta kuin grillaamaan 21.5! Päätös päivään osallistumisesta tehtiin muutama viikko ennen tapahtumaa, joskin tarjottavat olivat melko kirkkaana mielessä
Jatka lukemistaPorsaan posket sous videsta grilliin
Porsaan posket ovat hivenen harvinaisempi herkku, sitä ei ole kovin monessa paikassa saatavilla mutta jos poskikuume puraisee niin kannattaa kysyä paikalliselta kauppiaalta, josko hän tilaisi. Tampereen lähimaastossa olevat voivat poiketa hakemaan niitä Wigrenin tehtaanmyymälästä, josta nämäkin posket löytyivät. Sitten asiaan.
Jatka lukemistaSavustettu majavapata
Grillissä ja savustimessa pataruuat saa tehtyä varsin helposti ja maku hipoo absoluuttista täydellisyyttä, siksipä päätös tehdä majavapataa oli aika helppo. Muutaman tunnin projekti ja majavan etu- ja takajalka muuttui herkulliseksi savustetuksi padaksi. Painoa saamissani lihoissa oli yhteensä oli karvan yli
Jatka lukemistaReseptisivu työn alla
Tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, että sivuilleni on tullut uusi osio ”Reseptit”. Tässä on projektina siirtää kaikki blogspotissa olevat grillausreseptit tälle sivustolle, joka toimii paljon paremmin reseptipankkina kuin blogipohjainen sivu. Tämän muutosajan reseptit elää koko ajan ja välillä saattaa näyttää hhhmmmmmm….. iltsetehdyltä,
Jatka lukemista