Tästä saat ideaa todella maukkaaseen BBQ-ruokaan, jossa päätähtenä flank (tunnetaan myös nimellä kuve). Lautaselta löytyy grillissä tehty BBQ-soosi (voi tehdä myös uunissa), paahdetut vihannekset, uunissa tehdyt lohkoperunat, itse tehty valkosipulimajoneesi ja kaiken kruununa flank-pihvi, joka mureudessaan hakee vertaistaan. Valmistelu pitää
Pidemmän aikaa olen halunnut tehdä BBQ-brunssin ja nyt se tuli vihdoin tehtyä. Tein tästä kuitenkin pykälää kevyemmän version eli grillattua lihaa ei ollut valtavasti. Keskityin useaan eri ruokalajiin, koska halusin saada todella monipuolisen kattauksen. Tässä on nyt koko repertuaari kirjoitettuna,
Yksi melko harvoin tehty herkku on pastrami. Tämä aivan taivaallinen leikkele syntyy lähtökohtaisesti naudan lihasta mutta on sitä tehty myös mm. kalkkunastakin. Minä tekaisin pastramin naudan ulkofileestä. Aikaa tähän menee noin viikko, joten ihan pikaruokaa tämä ei ole. Maku kuitenkin
Grillattu sienipiirakkaSyksyn perinteisiä herkkuja on sienipiirakka ja juuri nyt metsät ovat pullollaan herkullisia sieniä, joten ei muuta kuin grilli kuumaksi! Tämä, kuten leivonnaiset yleensäkin, tehdään epäsuoralla tulella. Tekemääni piirakkaan käytin vielä varuiksi pitsakiveä piirakkavuuan alla ja se oli kyllä oikea
Nyt päätettiin tehdä vähän hienompaa. Vaikka ranskalaiset ja pihvi eivät kuulosta kauhean fiiniltä mutta, kun ranut tekee itse, niin johan on makua. Ranskalaiset tein grillissä (luonnollisesti) mutta onnistuu varmasti rasvakeittimessä tai liedellä kattilassa. Friteerauksen tein Weberin wokkipannussa ja lämmöt Weberin