Niin sitä pitää välillä rikkoa rajoja ja kokeilla jotain ihan uutta. Kokeilin Pulled porkin valmistusta Crock Potista ja hyväähän siitä tuli. Tässä meikäläisen resepti tähän, joten nyt kaikki haudutuspatojen käyttäjät silmät auki! Tässä meikäläisen työkalu Tässä on: 1 kg kasler1 rkl Wigren
Grillissä tulee aivan loistavia piirakoita. Nyt otin ytimeksi Wigrenin kalkkunafilepihvit ja lähdin siitä työstämään. Piirakkapohja oli pakastearkusta. Tavoite oli tehdä herkkua helposti ja tämähän sitten maistuu! Usein piirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä pienen lämmityksen jälkeen, niin tämäkin. Sääli vain, että
Joskus on hyvä käyttää aikaa täydelliseen pikkusuolaiseen. Herkku toimii tarjottavana juhliin tai esim. iltasuolaisena. Aikaa menee mutta palkinto on suuri. Tehdään siis naudan sisäpaistilla ja chilihomejuustolla täytetty patonki! Mikäli homejuusto ei natsaa niin korvaa se esimerkiksi vuohenjuustolla tai jätä kokonaan
Aikaisemminkin on tullut tehtyä täytettyjä leipiä mutta nyt hain kulmaa aikaisemmin tehdyistä yllätyssämpylöistä eli yksi iso tila johon täytteet laitetaan. Tästä pääset kurkkaamaan kuinka olen aikaisemmin tehny jauhelihatäyteleipää. Nyt kuitenkin tähän uutukaiseen herkkuun! Kauraleipä – 200g Pulled porkia– 0,5-1 dl vettä– 200g Juustoraastetta, Gouda– 0,5 dl Kansas
Tuttu ja turvallinen valinta pihvilihaksi on sisäfile eikä kovinkaan moni rohkene kokeilla ulkofileestä kunnon pihviä. Rohkaiskaahan mielenne, sillä hienosti marmorisoitunut ulkofilepihvi suorastaan sulaa suussa! Pihviä ostaessa pitää tarkistaa, että siitä löytyy ”rasvaraidat” = marmorisoitunut. Hae kunnon pihvilihat AINA lihatiskistä ja